Hungarian goose down, new balance and desigual

Home-business Budapest

Home-business Budapest

Minden, amit tudni akarsz az iPhone-ról

2023. március 28. - Jozsef.Nemeth

Minden, amit tudni akarsz az iPhone-ról

 

Sokan szeretnének egy iPhone-t, de nem ismerik a telefon összes különböző gyorsbillentyűjét és előnyét. Szerencsére számtalan különböző tipp és trükk létezik, amelyeket könnyedén alkalmazhatsz a jobb felhasználói élmény érdekében. Hogy megtudd, ez-e az a telefon, ami neked való, olvass tovább!

Most, hogy már van iPhone-od, az eltévedés már a múlté. A telefonba beépített térképalkalmazás sokkal könnyebbé teszi, hogy mindig tudd, hol vagy. Ez megkönnyíti a hazatalálást, vagy egy új hely megtalálását, ha még sosem jártál ott.

Találd meg gyorsan a telefonodat a vadonatúj, ingyenes Find My iPhone nevű alkalmazással. Segítségével távolról hozzáférhetsz a telefonodhoz, hogy térképen adjon meg koordinátákat, felhangosíthatod a hangerőt, hogy a telefon a vastag párnák alól is hallható legyen, vagy lopás esetén lezárhatod a telefont és törölheted az összes adatot.

Ha az iPhone-on a Safarit használod az internetes böngészéshez, próbáld ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírnád a ".com" szót, nyomva tarthatod a ".com" gombot. Amint lenyomva tartod a gombot, a program végigpörget a legnépszerűbb weboldalkiterjesztéseken.

Ha már elsajátítottad a hangerőgombok használatával történő fényképezést, próbáld ki a fejhallgató zsinórjával is. Tartsd stabilan a kezed, és ha a képet a vonalban tartod, kattints a zsinóron lévő gombra. Tiszta felvételt fogsz kapni.

Túl gyorsan lemerül az iPhone akkumulátora? Próbáld meg kikapcsolni az "Időzóna beállítása" funkciót. Ezt a beállítások, majd a helymeghatározási szolgáltatások, végül a rendszerszolgáltatások menüpontban érheted el. Az, kapcsolja a beállítást bekapcsolásról kikapcsolásra, és jó eséllyel jelentősen megnő az akkumulátor élettartama.

Ne ess pánikba, ha az iPhone-od vizes lesz. A telefonok néha kicsúsznak a zsebekből, és pocsolyákba vagy mosogatóba kerülnek. Ha ez történik veled, ne használj hajszárítót, hogy minél gyorsabban megpróbáld megszárítani a telefonodat. Ez mélyebbre nyomhatja a nedvességet a telefonba. Ehelyett próbáld meg a telefont egy zacskó nyers rizsben hagyni éjszakára.

Az iPhone dikciót alkalmazod. Ez azért segít, mert nem kell gépelned. Ezt úgy engedélyezheted, hogy megérinted a mikrofon gombot a telefonodon, és belebeszélsz. Amikor befejezted, nyomd meg a stop gombot, és a készülék automatikusan beírja, amit mondasz. Ezt a funkciót arra is használhatod, hogy frissítsd a státuszodat a közösségi oldalakon.

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok fogják helyettesíteni a laptopokat. Ha még nem vetetted bele magad az iPhone-ok és az alkalmazások világába, akkor most kell megtenned. az iphone-ok vezetik a piacot, és a rendelkezésre álló alkalmazások a napi szinten elvégzendő ügyeid nagy részét el tudják látni, amelyekről gondoskodnod kell.

A gyorsabb fényképkészítéshez koppints kétszer az iPhone home gombjára, és megjelenik a fényképezőgép ikonja. ÉrintsD meg újra, és azonnal megjelenik a kamera elérése. A telefon hangerő (fel) gombjával vagy a fejhallgató kábelével is készíthetsz képet. A képernyő "megcsípésével" zoomolhatsz.

Ha véletlenül vízbe esik az iPhone, kerüld a bekapcsolást; ez rövidzárlatot okozhat a telefonon. Megszáríthatod, ha óvatosan törölközővel megtörölgeted, vagy egy éjszakára száraz, fehér rizzsel töltött Ziploc zacskóba teszed. Kerüld a hajszárító használatát is, mivel így a víz még mélyebbre szivároghat a telefonba.

Mint a fenti cikkből láthatod, az iPhone használata elég egyszerű és igazán szórakoztató. Kezdd ezekkel az alapokkal, hogy a nagy teljesítményű iPone technológiát még ma a szolgálatodba állíthasd. A cikkben található tippek és trükkök segítségével iPhone-varázslóvá válhatsz.

iphone 5s kijelző cseréje, iphone kijelző javítás, iphone kijelzo javítás, face id, iphone se 1. generáció, iphone 6 kijelző cseréje, i-shop vélemények, oktogon telefon szervíz

 

1. iphone 5s kijelző cseréje

2. iphone kijelző javítás

3. iphone kijelzo javítás

4. face id

5. iphone se 1. generáció

6. iphone 6 kijelző cseréje

7. i-shop vélemények

8. oktogon telefon szervíz

 iphone 5s kijelző cseréje, iphone kijelző javítás, iphone kijelzo javítás, face id, iphone se 1. generáció, iphone 6 kijelző cseréje, i-shop vélemények, oktogon telefon szervíz

A bejegyzés trackback címe:

https://homebusinessbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1118082604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

Kisteherautó bérlés, Ford, Suzuki chiptuning, Szőnyegtisztítás, menedzserszűrés

teherautó bérlés Budapest teherautó bérlés budapest ford chiptuning kisteherautó bérlés, lakberendezés suzuki chiptuning onlinemarketing101 iphone szerviz down pillow fűtésszerelő Budapesti teherautó bérlés Kisteherautó bérlés, Ford, Suzuki chiptuning, Szőnyegtisztítás, menedzserszűrés